Tervetuloa viettämään luovaa vapaa-aikaa!


Jauhopeukaloiden sukuun syntyneenä kohtaloni sinetöitiin jo lapsena: Mummon essun liepeissä sain taaperona leipoa pullaa ja sen koomin en ole leipomista lopettanut. Aikuisena tosin vehnäleivän leipominen on jäänyt vähemmälle. Olen innostunut leipomaan ruokaleipää ja kehittämään uusia leipäreseptejä.

Vuonna 20152015 pidin Leivinlaudalla-blogia, jossa jaoin vuosien saatossa luottoresepteiksi nousseita, parhaita leipäohjeitani ja satunnaisesti myös suomalaisia klassikkoleipien reseptejä.

Vuoden 2017 alkaessa oli aika uudistua. Leivinlaudalla-blogi muutti osaksi Leonardo da Vinkki -blogia, jossa ruokaleipä on edelleen keskeisellä sijalla. Monet vanhan blogin suosituimmista ohjeistakin tulevat siirtymään uusien postauksien lomassa tälle sivustolle. Kunhan tässä ehdin! 

Leonardo da Vinkissä ruokaa käsitellään laajemmin. Lisäksi luvassa on ideoita luovaan vapaa-aikaan: tilkkutöitä, vaatteiden tuunaamista, kranssien sidontaa, korttiaskartelua lasten kanssa – ja paljon muuta!
.
Blogin mottona voisi olla "Nyhjää tyhjästä", sillä sivuston ideat vaativat enemmän mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä kuin rahaa. Ohjeiden ainekset kerään usein luonnosta tai käytän aikansa jo palvellutta tai muuten pois heitettävää materiaalia. 

Samankaltaisia

0 kommenttia