Olen tänä syksynä opetellut valmistamaan ruokaa haudutuspadassa, Crock-Potissa. Sen myötä edullisesta kasslerista on tullut yksi lempiraaka-aineistani. Pitkään hauduttaen lihasta tulee suussasulavan pehmeää ja maku on huikea. Ja mikä parasta, ruuanlaittoon ei mene aikaa kuin muuttama minuutti. Valmiiksi marinoidulle lihalle ei tarvitse tehdä mitään. Se on oiva valinta, kun haluaa päästä helpolla. Ja no, minähän kannatan aina vaivatonta ja mutkatonta ruoanlaittoa!
Ei siis ihme, että pysähdyin niille sijoilleni, kun kaupassa silmiini osui Kivikylän olutmarinoitu kassler. Liha oli kerrassaan hieno kimpale. Olisin varmaan ostanut sen joka tapauksessa, mutta täytyy myöntää, että ostopäätöstä helpotti seikka, että yritys toimii Huittisissa ja Säkylässä. Kotiseudun yrityksen tuotteissahan on aina erityisen hieno aromi! (Ja täytyy nyt varmuuden vuoksi todeta, että tässä ei ole kyse mistään sovitusta kaupallisesta yhteistyössä tai markkinoinnista. Olen vain tyytyväinen yrityksen tuotteisiin ja saahan sen sanoa.)
Lihan valmistuksen resepti on tässä postauksessa olematon, joten lisään sen perään vielä ruskean kastikkeen ohjeen. Se on peruskastike, jonka jokainen oppii helposti tekemään ilman reseptiä.
Suussasulava nyhtöpossu (pulled pork) kasslerista
Ruskea kastike ilman reseptiä
vettä
0 kommenttia