Oikein odotan reikää housunpolvessa!

Follow my blog with Bloglovin


Pienen pojan äitinä reikä housunpolvessa on tuttu juttu. Ajoittain niitä ilmaantuu housuihin joka päivä, kun lapsen arki on täynnä elämää ja toimintaa. Ensin uusiin housuihin tulleet reiät harmittivat. Mutta, lapsen täytyy saada viettää lapsen elämää, joten housujen lisäksi korjasin omaa asennettani. 

Nykyisin reikä jossakin vaatteessa on innostava haaste: miten toteuttaa paikka näppärästi? Siinä saa toisinaan tosissaan vaivata päätään. Fiksu ratkaisu korjaa vaatteen ja tuottaa samalla onnistumisen iloa. Oma huvinsa on lapsen selitykset, miksi reiän oli "pakko" tulla vaatteeseen. Reiälle löytyy aina täysin pätevä syy, totta kai.

Kahdella perusniksillä pääsee hyvin korjailun ja paikkailun alkuun.

1. Ryhdy farkkujemmariksi

Farkkukangas on aina hyvä paikkausmateriaali. Se on kestävää ja kankaana klassikko, joka näyttää monessa vaatteessa ja lähes joka paikassa hyvältä. Pieneksi käyneet, kulahtaneet tai muodin unohtamat farkut kannattaa ottaa talteen. Jo yksistä lastenhousuista saa materiaalia useampaan paikkaan.2. Ota talteen kierrätysvaatteiden nauhat, laput ja merkit

Nopeaa peruspaikkaa voi helposti piristää kierrätysmateriaaliksi menevistä vaatteista irrotetuilla nauhoilla, lipuilla ja merkeillä. Ne kannattaa irrottaa ja siistiä valmiiksi ja varastoida pieniin Minigrip-pusseihin, jotka eivät vie kaapissa paljon tilaa.

Kuvan paikassa itseäni huvittaa FEMALE collection -tuotemerkki, joka pojan housuissa lyheni MALE collection merkiksi.Samankaltaisia

0 kommenttia