Ninjat

Leonardo da Vinkki - 4/13/2017


WC-paperirullan asema askartelun kestotähtenä on elämän suuria mysteereitä. Vastausta voi pohtia samalla, kun etsii järjellistä syytä sukkahousujen legendaariseen asemaan Niksi-Pirkkassa. Nämä kaksi ihmettä ovat selvästi sukua toisilleen. 

Pinterest on pullollaan kuvia WC-paperirullien kekseliäästä kierrätyksestä. Muistan pari vuotta sitten nähneeni siellä jotain näiden ninjojen kaltaista. Hahmot muistuivat mieleeni, kun yritin keksiä lapselle sadepäivänä tekemistä.

Tarvikkeet 

WC-paperirullia
akryylivärejä
musta tussi
mustia pillejä
mustaa narua, lankaa, piippurasseja tmv.

Teko-ohje

Merkitse lyijykynällä suorakaiteen muotoinen paikka rullan ylälaitaan. Sivele rullan pintaan pari kerrosta nopeasti kuivuaa väriä, mutta jätä äsken merkitsemäsi suorakaide maalaamatta. Kun pohjamaali on kuivunut, piirrä mustalla tussilla hahmolle silmät ja kulmakarvat.

Leikkaa pilli sopivan mittaiseksi ja litistä sen toinen pää miekan teräksi. Kiinnitä miekka mustalla narulla ninjan sivuun. Aloita leikki!

Meillä ei tällä kertaa löytynyt kaapeista mustaa narua, joten kiinnitimme miekat sinisellä villalangalla. Se poiki tarinan ninjoista, joiden mustat vyöt, arvon merkit, oli varastettu. Tarina jatkui ja kasvoi hurjaksi leikiksi. – Lasten kanssa mielikuvitus korvaa aina pienet puutteet!

samankaltaisia

0 kommenttia