Hempeä sydänkranssi

Leonardo da Vinkki - 5/30/2017


Vinttiä siivotessani löysin edellisen asukkaan jättämän laatikollisen aivan hirveitä tekokukkia, joissa oli kankeat muoviset varret ja luonnottomat kukkatertut. Olin jo heittää koko kauheuden roskiin, kun katsoin kukkia tarkemmin. Yksittäinen kukka ei ollut hassumman näköinen. Hei, näistähän saisi mitä hempeimmän kranssin!

Toteutus

Kaupasta saa kransseihin valmiita, vanerisia, sydänmenmuotoisia pohjia, mutta tällä kertaa leikkasin pohjan tukevasta pahvista. Pahvi riittää, sillä kukat ovat lähes painottomia.

Työ eteni nopeasti. Kuumaliimapistoolilla kukat oli helppo kiinnittää pahviin. Lähes värittömien, samankaltaisten kukkien synnyttämä vaikutelma jäi kuitenkin vähän mitäänsanomattomaksi. Lisäsin kranssiin pari muratinlehteä, jotka löytyivät vintiltä kukkien kanssa samasta laatikosta. 

Heti parempi, mutta toisistaan poikkeavat elementit pitäisi vielä jotenkin sitoa yhteen. Muistin askartelulaatikossani olevan kullanvärisen langan ja pyörittelin sitä kranssin ympärille. Loppusilauksen antoi kullanvärinen ripustuslenkki, joka sekin on verhotampista purettua kierrätystavaraa.

Voilà! Aikaa kului 20 minuuttia ja kranssi on valmis.

Materiaalit

vanerinen tai pahvista leikattu sydän
tekokukkia
kullanväristä lankaa
ripustusnaru
kuumaliimapistoolisamankaltaisia

0 kommenttia