Roope Ropotti


Lapselle on tärkeää, että hänen omassa tilassaan on hänen itsensä tekemiä aarteita. Aikaa askarteluun löytyy aina, sillä ei sen käsillä tekemisen tarvitse niin suunnitelmallista olla. Itse asiassa, toisinaan on hyvä tehdä jotain yllättäen, hetkessä. Silloin ratkaisevaa on käsillä "ite" tekeminen ja pienen ihmisen riemukkaasti laukkaava mielikuvitus. Aikuisten maailmaa usein hallitseva lopputuloksen ulkonäkö saa jäädä toiseksi. Miksi siitä kohkata, kun on muutenkin kivaa?

Roope Ropotti syntyi kylpyhuoneremontin tiimellyksessä juuri sillä hetkellä käsillä olleista tarpeista. Tällä kertaa mutkat todellakin vedettiin suoriksi! Lopputuloksena oli lapselle tärkeä koriste-esine, josta on jo kerrottu monta tarinaa, sillä Roope seikkailee päivittäin lapsen leikeissä.

Tarvikkeet

3 pientä pahvilaatikkoa
ilmastointiteippiä
tussi
sakset
lapsen aarteena ulkoa keräämiä oksankappaleita

Teko-ohje

Päällystä toinen tai molemmat pahvilaatikot ilmastointiteipillä. (Meillä teippi riitti vain toiseen, mutta ei sitä surtu.) Teippaa pahvilaatikot kiinni toisiinsa. Leikkaa kolmannesta laatikosta silmät ja lippa päälaelle. Teippaa nekin pakoilleen. Piirrä tussilla robotille kasvot. Tee saksilla reiät pahviin ja kiinnitä oksat paikoilleen. Valmis!

Kannattaa katsoa kotona ympärilleen. Mistä teillä voisi askarrella jotain siltä seisomalta? Meillä syntyi Roope, kun robotit kiinnostavat ja oli nämä tarvikkeet. Teidän tuotoksistanne olisi kiva nähdä kuvia blogin Facebook-sivulla!

Samankaltaisia

0 kommenttia