Suklaakinuskipopparit olivat supermenestys poikani 9-vuotissynttäreillä. Makea herkku houkutteli lapsia popcornkulhon ympärille, mutta näytti näitä maistelevan mielellään vanhemmatkin.
Kinuski:
100 g voita
2,5 dl fariinisokeria
2,5 dl taloussokeria
0,5 dl vaaleaa siirappia
ripaus suolaa
2 ps mikropopcorneja
200 g suolattuja maapähkinöitä
300 g taloussuklaata
Yhdistä kinuskiainekset kattilassa ja keitä niitä lieden keskilämmöllä 8 – 10 minuuttia.
Levitä mikrossa valmistetut popcornit ja suolapähkinät uunipellille. Kaada kinuski niiden päälle ja sekoita. Paista uunissa 120 asteessa 40 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ja taita paloiksi, mutta jätä ne vielä pellille.
Sulata suklaa ja kaada popcornien päälle. Anna suklaan kovettua nelisen tuntia.
Siirrä tarjoilukulhoon ja tuo tarjolle.
0 kommenttia