Vadelmavispipuuro - maailman paras välipala

Leonardo da Vinkki - 8/15/2018


Meidän perhe aloittaa aamun usein vispipuurolla. Tosin, aamuherkkumme on ehkä pikemminkin jälkiruoka, sillä se on NIIN hyvää. Reseptin löydät täältä

Pidämme kaikki ihan hullun lailla vispipuurosta ja tapani on tehdä siitä erilaisia versioita. Tämä vadelmavispipuuro on ehta jälkiruoka, tai maailman paras välipala. Poikani haluaa aina, että puuroa keitetään heti lisää, kun kulho on tyhjä, mutta herkku on niin hyvää, etten kehtaa suostua pyyntöön. Eihän sitä nyt pelkkiä herkkuja syödä!

6:lle

1 l vettä
1 ps (200g) pakastevadelmia
1 dl sokeria
ripaus suolaa
1,5 dl mannasuurimoita
1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun:
kuohukermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Kiehauta vesi, vadelmat, sokeri ja suola. Vispaa joukkoon mannasuurimot. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen 8 - 10 min. 

Lisää vaniljasokeri. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi.

Tarjoa vaniljasokerilla maustetun, kevyesti vispatun kermavaahdon tai vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa.

Jos vadelmasi ovat kotimaisia, tai peräti omasta puutarhastasi, voit vielä koristella annoksen vadelmilla. Kaupan ulkomaisia vadelmia ei voi käyttää keittämättä. 




samankaltaisia

0 kommenttia